Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Huidverbetering

Je kunt met al je huidproblemen terecht bij schoonheidssalon Moyart in Gent. We reinigen, verzorgen en verjongen je huid met behulp van de gerenommeerde huidproducten van Babor.

Gezichtsverzorging op maat

We maken een diepgaande analyse van je huid en stellen op basis daarvan een behandeling op maat voor. Daarbij kunnen we gebruikmaken van deze technieken:

Microdermabrasie is een zachte peeling die dode huidcellen van je huid verwijdert, waardoor de huid glad en schoon wordt.

Micro needling is een elektromechanische perforatie van de bovenste huidlaag voor het dieper insluizen van speciale werkstoffen.

Onze behandelingen

Voor de meeste huidproblemen bestaat er een oplossing. Kamp je met een hardnekkig probleem? Leg het ons voor en we bekijken wat we eraan kunnen doen. Iedere huid is verschillend, daarom maken we een grondige analyse voor we een specifieke behandeling voorstellen.
 
We behandelen onder andere:
- Acné
- Couperose
- Pigmentvlekken
- Rimpels
- Cellulitis

Onze producten

Bij al onze behandelingen maken we gebruik van de producten en toestellen van Babor. Onze klanten weten dat de verzorgings- en cosmeticalijnen van Babor tot de beste op de markt behoren. We hebben bijvoorbeeld de vermaarde ampullen met werkstofconcentraat Collagen Booster en Hydra Plus in huis.

Goed om te weten: alle producten van Babor zijn zowel voor vrouwen- als mannenhuiden geschikt.

Airbrush tanning

Airbrush tanning of spray tanning is het bruinen van het lichaam zonder zon of zonnebank. Het is de vlugste en veiligste manier om een gebruinde huid te krijgen.

Met de airbrush vernevelen we een product op basis van dihydroxyaceton op je lichaam. Het resultaat is een egale bruine kleur die er natuurlijk uitziet.

Moyart bvba

Martelaarslaan 350
9000 Gent

BE0426.153.761

Contactgegevens